REG MAC S.r.L.

Zastupništva REG MAC S.r.L.

 

Linije za pranje i separaciju firme REG-MAC S.r.L. pogodne su za sve vrste plastičnih masa (PET, HDPE/LDPE, PP, ABS, PS, PA, PVC, pomislite još na koji), sa kapacitetima prerade od 300 do 1400 kg/sat, uz praćenje svih potreba tržišta. Sve REG-MAC mašine su projektovane isključivo po strogim potrebama svakog klijenta ponaosob i u potpunosti upravljane računarskim sistemima koji obezbedjuju visoku tačnost i preciznost a ujedno i jednostavno rukovanje.

Generalno, svaka mašina ima u sastavu rezervoar za plutanje-tonjenje t.j. flotaciju (sink-float tank) za separaciju materijala prema specifičnoj težini, ‘’Jedinicu za Turbo pranje jakim trenjem’’ ("High-Friction Turbo-Washing") koja omogućuje podešavanje vremena i intenziteta pranja prema nivou zaprljanosti, hidro ciklone, mašine za cedjenje i sušenje materijala i prema potrebi anglomeratore. Konfiguracija same linije zavisi od specifičnosti zahteva materijala za pranje i zahteva za konačan kvalitet, tako da se na kraju procesa pranja dobiju samo plastični isečci (sa ostatnom nečistoćom koja je meri u nekoliko ppm - jedinica u milion), teoretski bez ikakvog sadržaja vlažnosti.

Kompletna Minipet inija
Kompletna Minipet inija
 Anglomerator
Anglomerator
Testiranje MAXI PET linije
Testiranje MAXI PET linije
MAXI PET
MAXI PET

Svaka mašina je uradjena po modularnom principu tako da se po potrebi može dodavati još jedna ili više jedinica za različite potrebe, može se stara zameniti novom ili postaviti novija jedinica, efikasnija, produktrivnija i energetski isplativija. Ono što izdvaja REG MAC od drugih proizvodjača je jedinica za toplo pranje sa dve komore koja omogućuje kontinualan rad cele linije u kapacitetu kojem je predviđena.

 

Hemijski tretman
Hemijski tretman
Centrifugalni sušač
Centrifugalni sušač
Flotaciona kada
Flotaciona kada

Jedinica za pranje

Jedinica za pranje

Sedište firme:

REG MAC S.r.L.                             

Via Silvio Pelicco, 4

21057 Olgiate Olona (VA) - ITALIA     

Tel. +39 0331 621 137        Fax. +39 0331 629 739 

e-mail: info@regmac.com    www.regmac.net

 

 

REG MAC na sajmu PLAST '09

05. april 2009.

MAXI PET kao prezentacija

Mailing lista