Tecnova

TECNOVA S.r.L. i njeni proizvodi, predstavljaju sintezu vrhunskog iskustva u sektoru konstruisanja mašina, i proizvodnji mašina za preradu plastičnih masa.

TECNOVA S.r.L. je lider u projektovanju i proizvodnji mašina za regeneraciju i kompletnih sistema za reciklažu plastičnih masa koje se uspešno upotrebljavaju ne samo u Italiji, nego u celom svetu. Jedinstvena tehnologija sa posebnom pažnjom posvećenom detaljima, osnovni su elementi svake mašine proizvodnje TECNOVA S.r.L. koje su veoma sofisticirane a istovremeno jednostavne za rukovanje. Kroz konstrukciju mašina ogledaju se realne potrebe svakog kupca prilikom regeneracije različitih vrsta plastičnih masa. Gama proizvoda kompanije TECNOVA uključuje:

  • Mašine za regeneraciju PE, PP, PC, ABS, PA, PET
  • Mašine za ekstruziju PVC profila, polietilenskih cevi, hladnu ekstruziju gume i ekstrudere za masterbač
  • Laboratorijske mašine malog kapaciteta
  • Specijalne mašine i delove opreme za mašine za regeneraciju svih proizvodjača

 

Najtraženije mašine kompanije TECNOVA S.r.L. su mašine za regeneraciju PE i PP materijala koji su veoma zastupljeni u proizvodnji kako velikih tako i veoma malih preduzeća jer se izradjuju sa kapacitetima od 200 kg/sat pa do 1100 kg/sat. Mašine uspešno i veoma kvalitetno preradjuju industrijski otpad i škart iz vlastite proizvodnje kao i otpad koji je sakupljen kao sekundarna sirovina, nepoznatog kvaliteta. Sistemi za degazaciju koje mašine poseduju, višestruko povećavaju čistoću materijala koji se regeneriše tako da je kvalitet gotovog proizvoda zagarantovan.

 

Mašine za regeneraciju PET i PA materijala sa kristalizatorom su veoma aktuelni i traženi prizvodi, i pokazale su odlične rezultate kod svih naših klijenata. U godinama masovne primene tehničkih polimera TECNOVA S.r.L. je kontinualno i konstantno unapredjivala mašine za njihovu regeneraciju tako da su postignuti izuzetni rezultati. Linije za ekstruziju PVC profila i PVC cevi odgovaraju na sve zahteve sofisticiranosti u preradi ovog materijala. U sastav linija ulaze i sistemi za hladjenje, otsecanje, transport profila i cevi i sto za odlaganje profila ili kalem za namotavanje cevi.

 

ES 60 FTTC
ES 60 FTTC
ES 105 PET
ES 105 PET
Laboratorijski ekstruder
Laboratorijski ekstruder
TECNOVITI
TECNOVITI

Male laboratorijske mašine se mogu koristiti u svrhu ispitivanja tehnoloških karakteristika pojedinih materijala koji su reciklirani ili će se tek reciklirati, za poboljšanje karakteristika materijala dodavanjem različitih aditiva i za ostale laboratorijske svrhe. Komponente za mašine za regeneraciju iz proizvodnje TECNOVA S.r.L. su kompatabilne sa mašinama bilo kojeg proizvodjača i godišta proizvodnje mašina za preradu plastičnih masa. Veoma su traženi sušači, hidraulički izmenjivači sito filtera i glave za rezanje granulica.

 

ES 90 FTTC
ES 90 FTTC
ES 105 FTTC
ES 105 FTTC
ES 130 FTTC
ES 130 FTTC
ES 160 FTTC
ES 160 FTTC

U pogonu TECNOVITI izradjuju se cilindri i puževi mašina za ekstruziju plastičnih masa i praškastih plastičnih materijala prema tehničkom crtežu ili prema dostavljenom uzorku uz mogunost reparacije istih.

TECNOVA S.r.L. vrši reparacije isvih vrsta mašina za preradu plastičnih masa sa kompletnom garancijom od godinu dana sa izuzetnim kvalitetom. Na taj način svaki klijent može dobiti pouzdanu mašinu koja će odložiti potrebu za nabavku novih mašina za dug vremenski period.

TECNOVA S.r.L. redovan je učesnik svih poznatih svetskih sajmova. Prezentacije na sajmovima su uvek osvežene sa najnovijim tehničkim dostignuima, na velikom prostoru i često sa kompletno namontiranim linijama. Sajmovi na kojima je TECNOVA S.r.L. uvek zastupljena su: MACPLAS - BARI, ARABPLAST - DUBAI, BRASILPLAST - SAO PAOLO, PLAST EXPO - TUNIS, PLASTEX - KAIRO, PACKTECH - BEOGRAD, ALPACK - BUKUREŠT, EQUIPLAST - BARCELONA, INTERPLASTIKA - MOSKVA, K - DIZELDORF, EXPOPLASTIK - MEKSIKO SITI.

 

Ukoliko želite naručiti katalog ove mašine ili promo CD prijavite se sa KONTAKT strane.

 

Sedište firme:

TECNOVA S.r.L.

Via Verbano, 56/A

28047 OLEGGIO (NO) - ITALIA

Tel. +39 0321 91 700                   Fax. +39 0321 94 341

e-mail: info@tecnovarecycling.it     www.tecnovarecycling.it

  

 
 
 

PLAST '09 TECNOVA

04. april 2009.

IZVEŠTAJ SA SAJMA PLAST '09

Mailing lista