KUPOVINA MAŠINE INTERCORD

01. avgust 2008.

INTERCORD d.o.o. iz Subotice, je veoma perspektivno preduzeće koje je za kratak vremenski period uspelo da se izdigne u lidera na polju sakupljanja sekundarnih sirovina servisiranjem najvećih preduzeća u bačkom okrugu, reciklaže svih vrsta materijala i regeneracije plastičnih masa. Nabavkom savremene opreme za reciklažu PET boca, INTERCORD d.o.o. ušao je u novu eru razvoja koja se nastavlja i naredne godine nabavkom nove i savremene opreme za reciklažu i regeneraciju.

Juna 2008 kompanija INTERCORD je kupila najsavremeniju mašinu za regeneraciju poliolefina sa degazacijom i kapacitetom od 600 kg/sat proizvođača TECNOVA S.r.L. čime je zaokružen ciklus pranja i regeneracije i najzahtevnijih materijala koji joj se stavljaju na raspolaganje.

Septembra 2008 godine, nakon obimnog razvojnog programa, postali su jedna od retkih kompanija u Evropi koja uspešno reciklira PP vreće, različitih kontaminacija.

Razvojni planovi, u koje je uključena i TECNO PLASTIKA d.o.o. odnose se na finalizaciju gotovih proizvoda od regenerata, razvoja menadžmenta, prihvatanje novih ISO standarda i razvoja lokalnog servisiranja.

 

PACK TECH EXPO 2012

28. oktobar 2012.

PACK TECH EXPO BALKAN 2012 sajam ambalaže je ponovo bio mesto...

SAVE THE PLANET sajam

19. april 2011.

SAVE THE PLANET sajam u Sofiji

 

Prodaja linije TECOM

10. april 2011.

Makedonska firma ENIGMA...

Mailing lista

Korisni linkovi

 

VLAMI

ASSOCOMAPLAST

 

Za sve informacije o

industriji plastičnih

masa novi portal

PLASTIKA INFO