TECOM S.r.L.

Zastupništva TECOM S.r.L.

 

Osnovana 1963 godine, fabrika za proizvodnju mašina i pribora za tekstilnu industriju, u veoma kratkom periodu preorientisala se u pogon za montažu mašina iz sektora prerade plastičnih masa. Već sedamdesetih godina, fabrika počinje sa proizvodnjom vlastitih mašina za duvanje filma od polieolefinskih materijala. Devedesetih godina, podstreknuta ekonomskim razvojom i savešću prema zaštiti životne sredine, uz pomoć klijenata pokreće proizvodnju mašina sa malom potrošnjom električne energije.

Linije za ekstruziju marke TECOM imaju mogućnost prerade materijala za različite tipove proizvoda: treger kesice, kesice za domaćinstvo, vreće za smeće, film za poljoprivredne svrhe, film za automatske mašine za ambalažu, termotretirajući film za zbirnu ambalažu i za pakovanje pojedinačnih paleta. Ponuda obuhvata projektovanje i proizvodnju mašina za ekstruziju duvanog filma, jednoslojnog i višeslojnog sa različitim kapacitetima uz mogućnosti preradi svih tipova poliolefina.

Mašine TECOM S.r.L. su najčešće remontovane mašine, i kao veoma stare i mnogo korišćene, veoma su cenjene na tržištu. Njihova pouzdanost i postojani kvalitet proizvoda koji se na mašinama postiže, najbolji je pokazatelj kvaliteta ovog proizvodjača čiji je osnovni cilj da se taj nivo kvaliteta podigne sa svakom isporučenom mašinom.

 

TECOM 1
TECOM 1
TECOM 2
TECOM 2
TECOM 3
TECOM 3
TECOM 4
TECOM 4

 

Sedište firme:

Construzioni Meccaniche TECOM S.r.L.

Via Sant’ Ambrogio, 10

21057 OLGIATE OLONA (VA) - ITALIA

Tel. +39 0331 635 421               Fax. +39 0331 624 377

e-mail: tecom@tecom-it.com       www.tecom-it.com