O nama

 

TECNO PLASTIKA d.o.o. je osnovana 2006 godine kao preduzeće koje se bavi zastupništvom u prodaji mašina za preradu plastike renomiranih kompanija iz Italije, post-prodajnim servisom, savetovanjem u tehnologiji prerade plastičnih masa, prodajom mašina za preradu plastičnih masa, prodaju granulata i regenerata. Zadužena za prodaju na teritoriji jugoistočne Evrope, TECNO PLASTIKA d.o.o. će vam pružiti najbržu i najkvalitetniju informaciju svih preduzeća iz zastupništva a kontakte klijenta uneti u bazu podataka proizvodjača mašina za plastične mase u centrali u Italiji.

Član je prodajne grupe kompanije TECNOVA S.r.L. koja je inicirala osnivanje i rad ovog preduzeća a koja je jedna od najvećih kompanija za proizvodnju i prodaju mašina za reciklažu i regeneraciju plastičnih masa u svetu.

TECNO PLASTIKA d.o.o. je zastupnik sledećih kompanija:

- TECNOVA S.r.L. (Novara)

- REG MAC S.r.L.(Vareze), proizvodjač mašina za pranje plastičnih masa i pripremu za regeneraciju

- ELBA S.p.A. (Milano), proizvodnja mašina za konfekcioniranje folije i izradu kesa svih vrsta

- BRUNO FOLCIERI S.n.C. (Volongo), proizvodjač mlinova i za plastične mase

O.M.G.M. s.a.s. (Vareze), proizvodjač mašina za izradu monofilamenata i proizvoda od PET i PP regenerata

NOSELAB ATS (Nova Milanese), proizvodjač laboratorijske opreme za štamparije i plastične mase

Jedan od smerova razvoja preduzeća TECNO PLASTIKA d.o.o. je zaštita životne sredine i otvaranje centra za regeneraciju otpada od plastičnih masa. Do tada, TECNO PLASTIKA d.o.o. se maksimalno uključuje u realizaciji programa zaštite životne sredine velikih preduzeća u Srbiji koja takve programe već implementiraju. Saradnja sa velikim preduzećima za reciklažu otpada, rezultovala je sa mnogim uspešnim poslovnim poduhvatima na svestrano zadovoljstvo svih strana u realizovanim aranžmanima.

Postojeće aktivnosti se odnose i na izradu kompletnih projekata za grupne centre za deponovanje komunalnog i industrijskog otpada, koji se lako mogu unaprediti i sa reciklažnim pogonima na mestu deponovanja otpada. Svi projekti se izradjuju u skladu sa najvišim standardima EU o zaštiti životne sredina a koji uzimaju u obzir sve specifičnosti i uslove koje nalažu aktuelni zakoni u Republici Srbiji.

Drugi smer razvoja ima veliku podršku od proizvodjača mašina i opreme u zastupništvu a odnosi se na otvaranje servisnog centra sa kvalitetno obučenim kadrovima koji će u svakom momentu biti na raspolaganju svakom klijentu u slučaju zastoja mašina. Takodje, će biti formiran i magacin rezervnih i potrošnih delova svih mašina, koji će biti stavljeni klijentu na raspolaganje samo nekoliko sati od prijavljivanja potrebe za rezervnim delom.

TECNO PLASTIKA d.o.o. nalazi se u registru preduzeća za proizvodnju opreme za reciklažu.

 

OD MOMENTA POSTAVLJANJA OVE WEB STRANE KRAJEM 2008 GODINE, REGISTROVALI SMO UKUPNO 86707 POSETA! MESECA MAJA 2011 GODINE REGISTROVANO JE REKORDNIH 129 PREGLEDA SVAKOG SATA. NOVEMBRA 2013 POSLE SAJMA K 2013 SVAKOG MOMENTA JE SAJT PREGLEDALO 4 OSOBE, ŠTO NAŠU STRANU ČINI NAJČITANIJOM U POSLEDNJE 3 GODINE.

I DALJE ĆE MO SE TRUDITI DA VAM PRUŽIMO ŠTO VIŠE INFORMACIJA I POBOLJŠAMO USLUGE KAKO BI VAM POMOGLI U POSLOVANJU.

ZAHVALJUJEMO VAM NA POSETAMA I POVERENJU.

TECNO PLASTIKA d.o.o. 

 

PACK TECH EXPO 2012

28. oktobar 2012.

PACK TECH EXPO BALKAN 2012 sajam ambalaže je ponovo bio mesto...

SAVE THE PLANET sajam

19. april 2011.

SAVE THE PLANET sajam u Sofiji

 

Prodaja linije TECOM

10. april 2011.

Makedonska firma ENIGMA...

Mailing lista

Korisni linkovi

 

VLAMI

ASSOCOMAPLAST

 

Za sve informacije o

industriji plastičnih

masa novi portal

PLASTIKA INFO