SAVE THE PLANET sajam

19. april 2011.

U periodu od 13.04. do 15.04.2011 preduzeće TECNO PLASTIKA d.o.o. je uzelo učešće na sajmu SAVE THE PLANET u Sofiji. Možda jedina prezentacija u ovom periodu godine koja je u regionu bila vredna pažnje je upravo ovaj sajam. Radi se ustvari, o B2B forumu o obnovljivim izvorima energije kao i reciklaži gde je učešće uzelo dosta poznatih Svetskih kompanija kao što su SIEMENS, HYUNDAI, SKY SOLAR, TITECH, TECNOVA, EREMA kao i dosta nacionalnih privrednih komora.

TECNOVA S.r.L. je predstavila sa programom koji je predstavljen na prošlogodišnjem sajmu K 2010 i sa mašinama za regranulaciju bio razgradivih materijala. Prezentovan je i program firme TECNOVITI za izradu puževa i cilindara za ekstrudere kao i program firme BINOVA za dvopužne mašine za sofisticirane materijale.

Organizacija sajma je bila odlična! Ništa nije promaklo kompaniji VIA EXPO čiji su operateri vredno radili tokom cele prezentacije. Štandovi, parking, propusnice, lateralni događaji, hotelski smeštaj, raspoloživost izlagačima, jednostavno sve je bilo na evropskom nivou, ništa slabije od organizacije sajma u recimo Milanu. Štaviše, besplatan wireless je bio dostupan svim izlagačima. Administracija je takođe obavljena perfektno i nikakvih dodatnih troškova ni plaćanja nije bilo do onih koji su prethodno plaćeni. Hotelski smeštaj je bio takođe perfektan. U celosti okrenut ka prezentaciji, sa shutlle autobusima do sajma i nazad do hotela, sa koktel zabavama u organizaciji nekog od izlagača hotel METROPOL je bio mesto gde ste se u vreme odmora zaista mogli odmoriti.

Poseta nije bila na visokom nivou ali za to moramo kriviti vremenske uslove, jer je u jednom momentu u Sofiji počeo da pada sneg! Vetar i kiša su rasterali dosta posetilaca ali ukupne impresije sa sajma su više nego pozitivne.

VIA EXPO i SAFE THE PLANET dobijaju od nas najvišu ocenu i preporuku da više izlagača iz sektora reciklaže izlaže sledeće godine.

 

SAVE THE PLANET
SAVE THE PLANET
SAVE THE PLANET 1
SAVE THE PLANET 1
SAVE THE PLANET 2
SAVE THE PLANET 2
SAVE THE PLANET 3
SAVE THE PLANET 3
SAVE THE PLANET 4
SAVE THE PLANET 4
SAVE THE PLANET 5
SAVE THE PLANET 5
SAVE THE PLANET 6
SAVE THE PLANET 6
SAVE THE PLANET 7
SAVE THE PLANET 7

NOSELAB u Srbiji

06. novembar 2010.

Na sajmu PACK TECH EXPO 2010 po prvi put...

Mailing lista