PACK TECH EXPO 2009

08. oktobar 2009.

U periodu od 23.09.2009 do 26.09.2009 godine, TECNO PLASTIKA d.o.o. se po treći put predstavila na sajmu pakovanja PACK TECH EXPO 2009. Na novoj, atraktivnijoj poziciji i štandu površine preko 60 m2 organizovani su susreti klijenata, potencijalnih klijenata i prijatelja kuće sa direktorima prodaje firmi TECNOVA S.r. L., MODA MECCANICA S.r.L., REG MAC S.r.L i SOMA spol. Posetioci iz Srbije, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije i Bugarske samo su svedoci svestranog razvoja firme TECNO PLASTIKA d.o.o. i njenom delovanju u inostranstvu. Počeci novih projekata ali i oživljavanje već započetih ulilo je poverenje prisutnih da se ekonomska kriza privodi kraju.

Iako je veliki broj klijenata još uvek tražio polovne mašine povoljnih cena, potražnja za novim mašinama je premašila sva očekivanja! Posebno su tražene mašine za sofisticiranu flexo štampu firme SOMA kao i mašine za laminaciju istog proizvođača. TECNOVA S.r.L. i REG MAC S.r.L. imali su zahteve za zajedničke projekte centara za reciklažu PET flaša, koji će morati u što kraćem periodu da se otvore u Srbiji.

Štand su posetili predstavnici najvećih kompanija iz sektora prerade plastičnih masa u Srbiji kao TIM, GREENTECH, ROLOFLEX, INTERCORD, PLASTIKA MARKOVIĆ, PRO-PLAST, NIVES, PAPIRPRINT, SPEKTAR, EUROFOIL, DENI KOMERC, EMPAS-L. Iz Makedonije štand su posetili firme ENIGMA Bitola, AGROPAL Tetovo, DRVOMONT Prilep, TEA ANDREA Prilep. Sa preko 400 poseta u dva dana izlaganja, štand firme TECNO PLASTIKA d.o.o. bio je jedan kod najposećenijih na sajmu.

Položaj štanda
Položaj štanda
Štand
Štand
SOMA
SOMA
Štand
Štand
Štand
Štand
 Prijatelji!
Prijatelji!
 Štand TECNOVA
Štand TECNOVA
Bruno Folcieri
Bruno Folcieri

NOSELAB u Srbiji

06. novembar 2010.

Na sajmu PACK TECH EXPO 2010 po prvi put...

Mailing lista