REG MAC na sajmu PLAST '09

05. april 2009.

 

Na sajmu PLAST 09 firma REG MAC S.r.L. se predstavila na uobičajeno malom prostoru ali sa mnogo inovacija i novih rešenja. Ni jedna od mašina nije mogla biti namontirana na sajmu zbog zahteva za velikom površinom ali samo na pola sata udaljenosti od sajma, u halama firme mogla se videti nova MAXIPET mašina pripremljena za Hrvatsku firmu OPRABA iz Splita. Kompletna linija kapaciteta od 2000 kg./sat, vrhunskih karakteristika omogućuje reciklažu PET flaša i dobijanje isečaka zavidne čistoće.

Na sajmu su posebno promovisane male linije za pranje svih vrsta otpada koje su niskih kapaciteta, niskih potrošnji energenata ali i niskih cena tako da su veoma pogodne za regione sa slabo razvijenim sistemom reciklaže otpada. Zemlje jugoistočne Evrope pokazuju veoma veliki interes za ove linije posebno uzimajući u obzir odličnu logističku podršku koji kompanija REG MAC S.r.L. pruža svojim klijentima.

U mesecu maju 2009 godine u Južnoafričkoj Republici, biće instalirana najveća linija za pranje PET flaša, MEGAPET sa kapacitetom od 2500 kg/sat. čime će ova zemlja biti jedna od retkih koja ima potencijala preraditi 100% količine otpadnih PET flaša.

 

ŠTAND 1
ŠTAND 1
ŠTAND 2
ŠTAND 2
 ŠTAND 3
ŠTAND 3
 Štand 4
Štand 4

PLAST '09 TECNOVA

04. april 2009.

IZVEŠTAJ SA SAJMA PLAST '09

Mailing lista