DEMANTI

03. oktobar 2008.

Do centrale firme ELBA S.p.A. stigle su glasine o prestanku rada naše kompanije i gašenju proizvodnje mašina za konfekcioniranje i proizvodnju kesica. Rukovodstvo firme ELBA S.p.A. kategorički demantuje ovakve glasine, uzimajući ih za zlonamerne i usmerene rušenju ugleda preduzeća koje radi već 52 godine. Ovakve glasine su na štetu imidža preduzeća a sa svrhom obezbedjivanja komercijalne koristi onih koji ih šire. Rukovodstvo firme je, sa svim svojim saradnicima i agentima pokrenulo akciju obelodanjivanja izvora ovakvih laži i pokretanja pravnih postupaka protiv istih.

TECNO PLASTIKA d.o.o. kao deo prodajne mreže firme ELBA S.p.A. pridružuje se ovim naporima uz spremnost da na želju svih klijenata, još jedan put prezentujemo naše proizvodne programe, podelimo propagandne materijale i pozovemo Vas na OPEN HOUSE prezentacije kako bi videli stvarnu sliku naše kompanije i rada u njoj.

Originalni dokument prosledjen svim agentima u svetu od strane Generalnog direktora g. Giovanni Luoni možete pogledati ako klikntete ovde.

REG MAC na sajmu PLAST '09

05. april 2009.

MAXI PET kao prezentacija

Mailing lista