KUPOVINA MAŠINE INTERCORD

01. avgust 2008.

INTERCORD d.o.o. iz Subotice, je veoma perspektivno preduzeće koje je za kratak vremenski period uspelo da se izdigne u lidera na polju sakupljanja sekundarnih sirovina servisiranjem najvećih preduzeća u bačkom okrugu, reciklaže svih vrsta materijala i regeneracije plastičnih masa. Nabavkom savremene opreme za reciklažu PET boca, INTERCORD d.o.o. ušao je u novu eru razvoja koja se nastavlja i naredne godine nabavkom nove i savremene opreme za reciklažu i regeneraciju.

Juna 2008 kompanija INTERCORD je kupila najsavremeniju mašinu za regeneraciju poliolefina sa degazacijom i kapacitetom od 600 kg/sat proizvođača TECNOVA S.r.L. čime je zaokružen ciklus pranja i regeneracije i najzahtevnijih materijala koji joj se stavljaju na raspolaganje.

Septembra 2008 godine, nakon obimnog razvojnog programa, postali su jedna od retkih kompanija u Evropi koja uspešno reciklira PP vreće, različitih kontaminacija.

Razvojni planovi, u koje je uključena i TECNO PLASTIKA d.o.o. odnose se na finalizaciju gotovih proizvoda od regenerata, razvoja menadžmenta, prihvatanje novih ISO standarda i razvoja lokalnog servisiranja.

 

REG MAC na sajmu PLAST '09

05. april 2009.

MAXI PET kao prezentacija

Mailing lista